Share

Verkennings vragenlijst


We zouden natuurlijk het liefst iedereen willen helpen die ons om hulp vragen, maar dat is helaas niet haalbaar. Daarom kiezen wij onze klanten zeer zorgvuldig uit. Hiervoor hebben we een aantal voorwaarden opgesteld waaraan moet worden voldaan. We werken maar met een zeer beperkt aantal klanten om ze onze maximale aandacht te kunnen verzekeren.

Onze klanten hebben:

  1. een actief en gezond bedrijf
    Bedrijven die al langer bestaan en vooral versnelt willen groeien en opschalen. We werken niet met start-ups.
  2. een regelmatige stroom aan leads en klanten
    Dit betekent dat je bedrijf al een redelijk consistent aantal bezoekers trekt en daar ook actief aan verkoopt. Je adverteert, promoot en verkoopt je diensten. Je bent aanwezig in jouw markt.
  3. een goed product en een goede reputatie
    Alles wat we samen gaan doen is er niet alleen op gericht meer te verkopen en winst te maken, maar vooral ook het creëren van goodwill in jouw markt!

Dat is het. Dit zijn onze criteria.

Als je aan bovenstaande voorwaarden voldoet en met ons persoonlijk in gesprek wilt over het krijgen van opmerkelijke resultaten dan vragen wij je allereerst onderstaand formulier in te vullen.

We moeten namelijk eerst weten wie jullie zijn, wat je verkoopt en een idee krijgen over wat je zou willen bereiken. Wij zullen dat geheel beoordelen en een plan samenstellen om jullie omzet te verhogen, gebaseerd op de processen die zich hebben bewezen.

Vragenlijst

Stap 1 van 3

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?