SEO Amsterdam specialist voor topposities in de zoekresultaten

Wij zorgen voor het genereren van leads zodat jij je kunt focussen op je werk!

Wat doe je eerst als je op zoek bent naar een SEO Amsterdam specialist? Ga je dan de straat op of pak je de gouden gids erbij? Nee natuurlijk niet. Je zoekt op internet!

En wat als je bedrijf geen website heeft? Of misschien er wel één heeft maar als je niet gevonden wordt op google? (Wat eigenlijk op hetzelfde neerkomt als het niet hebben van een website!)

Daarmee wordt duidelijk hoe belangrijk internet marketing is voor je bedrijf!

Laat ons je daarmee helpen.​

SEO Amsterdam

Als je niet op de eerste pagina van de zoekresultaten staat dan gaan mensen je website niet vinden.

​Je kunt het zien als het hebben van een winkel op een toplocatie vs een winkel ergens in een achteraf (doodlopend) straatje. Op de toplocatie is het altijd druk en lopen er mensen af en aan. Maar in dat achteraf winkeltje komt bijna niemand. Heel misschien een keertje iemand die verdwaald is...

SEO (Search Engine Optimization) dat staat voor zoekmachine optimalisatie, is het proces waarbij de website qua structuur, pagina's en backlinks zo geoptimaliseerd wordt dat je op de eerste pagina van de zoekresultaten wordt gevonden op basis van trefwoorden die specifiek gerelateerd zijn aan jouw bedrijf en je diensten.

Belangrijk hierbij zijn dus factoren op je eigen website, de zogenoemde On-page SEO, als de factoren die buiten je website liggen en die je (minder) in de hand hebt, de backlinks, oftewel de Off-page SEO.

Een backlink is een link vanaf een andere website naar jouw website. Google ziet dit als een "stem" voor jouw site. Hoe meer hoge kwaliteits-links je hebt van relevante websites in jouw branche, hoe hoger je eindigt in de zoekresultaten.

Het is dus erg belangrijk hoog in de Google zoekresultaten te komen voor zoveel mogelijk zoekwoorden uit jouw branche.

ONZE EXPERTISE

Zoekmachine optimalisatie

Het behalen van een toppositie in Amsterdam op basis van jouw keywords. Met de juiste SEO krijg je gerichte bezoekers naar je website via de gratis organische zoekresultaten.

Marketing & Strategie

Een ontwerp en verhaal met de juiste boodschap dat past bij jouw bedrijf zorgt voor de juiste indruk en uitstraling bij jouw ideale klant. Wij zorgen ervoor dat alles op elkaar aansluit.

Conversie optimalisatie

Bezoekers overtuigen te doen wat jij wilt. Door bewezen conversie tacktieken te gebruiken en continue te testen en bij te stellen halen we het maximale uit iedere campagne.


Passen wij bij elkaar?

Voordat we kunnen besluiten samen te gaan werken moet er eerst worden vastgesteld of we goed bij elkaar passen. Dat betekend dat we alleen samenwerken met klanten bij wie we oprecht vertrouwen hebben dat we de marketing positie kunnen verbeteren en bij wie we als investering kunnen zorgen voor een positieve ROI.

Middels het invullen van een orienterende vragenlijst kunnen we jullie huidige marketing strategie beoordelen, en bepalen of wij van waarde kunnen zijn voor jullie bedrijf.


Waarmee wij onze klanten helpen:

  • Marketing strategie
    Wat is dat precies een marketing strategie? Heb ik dat wel nodig?
  • Conversie
    Wat is conversie en hoe kunnen we de conversie verhogen?

"Door met ons samen te werken ben je verzekerd van een fris, gedreven en enthousiast team met de volledige focus op het verbeteren van je marketing strategie, bezoekers aantallen en conversie!"

Ook kun wij je helpen bij het ontwerpen van een doelgerichte roadmap!
Een roadmap sessie is een (diepe) duik in je bedrijf, jullie werkgebied, de problemen die jullie tegen komen, en de risico's en uitdagingen die je tegen kunt komen. Daarmee kunnen we bepalen waar jullie nu staan en waar je uiteindelijk naartoe wilt.


Met deze roadmap (een soort wegenkaart die beschrijft hoe je het beste/snelst of juist meest goedkoop van A naar B komt) krijgen we een duidelijk beeld hoe we dit project het beste kunnen aanpakken en wat er allemaal voor nodig is het doel te bereiken op een zo snel, economisch en betrouwbare manier mogelijk.

Je krijgt hiermee een duidelijk marketing plan in handen waarmee je je hele marketing communicatie ​kunt inrichten!

Online marketing, voor een nieuwe start, een boost voor je bedrijf!

Vraag met een druk op de knop hieronder een gratis oriënterend advies gesprek aan.


P.S.: Zet deze stap samen met ons en zie hoe je website zich gaat inzetten als je beste verkoper!

Vraag vandaag nog gratis advies aan